Summer Report. Або що Молчанов наробив цього літа?

ola, friend! ні в Іспанії цього літа я не був. тепер по порядку, як в школі - твір на тему: "Як я провів своє літо"))

отож, воно в мене почалося як і у всіх адекватних могилянців - оооо, скоро сесія, чи аааа, скоро мооооре! В пеший числах літа зробили Дебатним клубом свій перший дебатний турнір, Слівце*10 - добренько поговорили)), здав сесію нормально, більш менш. І перше, що я зробив опісля - поїхав страбати з парашутом в компанії Гирича та Усової. Остання (Ліля) - природжена гонщиця) - по дорозі до Чернігівського АСК нас тричі штрафанули за перевищення швидкості. Нє, не нас, - Лілю. Приїхали раненько, попрактикувалися (я то стрибав вдруге, було вже не так цікаво проходити інструктаж) і ввечері стрибнули. Знаєш, а вдруге було стрибати стрьомніше, ніж вперше. Певно, клепки в голові стало більше. Самий сцикотний момент - коли тебе виштовхують з літака...))), та ні не виштовхують. Уяви, стоїш на борту Боїнг-747, в народі називають "кукрузник", 900 метрів до землі, - таки да, земля далеко! і думаєш, для чого було їсти вареня у бабусиному селі під ліжком, якщо можна було з*їсти його і в погребі? :-\ І стрибаєш, десь у повітря, за три сек "бальшова стресса" парашут розкривається і ти насолоджуєшся 2 хвилини польотом з парашутом... або 10 секунд без парашуту)) Афігєзні враження, дууже і дуже рекомендую. Перед стрибком ти оперативно оцінюєш своє життя - все що зробив, не зробив та хотів, і твердо обіцяєш зробити це, як лишишся живим. Вправляє мізки в потрібному руслі.
...а після приземлення хочеться ще і ще. Наступного року беру висоту вищу - 1500, може, так і колись у відкритий космос візьмуть... Таким запам*ятався мені червнь 2010.
to be continued.

Comments

  1. Класно! Теж вже давно хочу щось таке утнути (це я про парашут, а не турнір). Порадь якісь деталі - де й коли краще стрибати, щоб найімовірніше залишитись живим?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts